• 2106824757

 • Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Μαρούσι

loveicon

Ένας χώρος ειδικών θεραπειών και δραστηριοτήτων

Γνωρίστε μας

Μια ομάδα θεραπευτών με πολύχρονη εμπειρία συνυπάρχουμε με κοινό στόχο την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε διαφορετικούς πληθυσμούς με καινοτόμους τρόπους. Η Κοιν.Σ.Επ. Συνυπάρχειν υποστηρίζει με την δράση της την ποιοτική θεραπευτική παρέμβαση και την προσφορά κοινωνικού έργου.

Η ομάδα μας αποτελείται από ψυχολόγους και συμβούλους ψυχικής υγείας, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς και ειδικούς γυμναστές που αναλαμβάνουν την αξιολόγηση και εξατομικευμένη παρέμβαση σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Την ομάδα μας συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν παιδαγωγοί μουσικοκινητικής, εικαστικών και θεατρικού παιχνιδιού οργανώνοντας ομάδες για παιδιά όλων των ηλικιών και ενήλικες. Ο καρπός της Κοιν.Σ.Επ. Συνυπάρχειν είναι ένας χώρος φτιαγμένος με φροντίδα και γνώμονα τη μέγιστη αξιοποίηση της φύσης στις ειδικές θεραπείες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο κήπο μας εκτός από τις θεραπείες γίνονται και καλλιεργητικές ομάδες σε τακτική βάση και εκδηλώσεις. Για την ομάδα μας πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η διεπιστημονική συνεργασία και η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης τόσο στα παιδιά και τους ενηλίκους που συμμετέχουν στα προγράμματά μας όσο και για τις οικογένειες που τους πλαισιώνουν.

 • 11
  Υπηρεσίες

  11 υπηρεσίες ψυχικής υγείας και δημιουργικών δραστηριοτήτων σε διαφορετικούς πληθυσμούς με καινοτόμους τρόπους

 • 11
  Μέλη & Συνεργάτες

  11 εξειδικευμένα μέλη και συνεργάτες προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες

Φροντίζουμε μαζί

loveicon

Υπηρεσίες

Περιηγηθείτε εδώ στις δραστηριότητες μας ανά ειδικότητα

Ομαδικές δραστηριότητες

Όλο τον χρόνο οργανώνουμε ομάδες για παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και ενήλικες, πολλές από αυτές στον ειδικά διαμορφωμένο κήπο μας

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για να συζητήσουμε τι ταιριάζει στις ανάγκες σας

Η ομάδας μας