• 2106824757

  • Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Μαρούσι

Δαφνής Παναγιώτης

Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής

Αποφοίτησε το 2002 από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με κύρια ειδικότητα Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Henri Poincare στο Νάνσυ της Γαλλίας, στη θεματική της προώθησης της φυσικής αγωγής στην τοπική αυτοδιοίκηση σε ειδικούς πληθυσμούς. Συμμετείχε συστηματικά σε σεμινάρια εξειδίκευσης στις μεθόδους προσαρμοσμένης κολύμβησης καθώς και σε σεμινάρια Ψυχοκινητικής Αγωγής. Τα τελευταία χρόνια είναι ταμίας του Επιστημονικού Φορέα «Κολυμβητική ευρωστία και υγεία».

Η εργασιακή του εμπειρία τα τελευταία 15 χρόνια ως γυμναστής στον σύλλογο ‘’Ιωνάς τμήμα θεραπευτικής αγωγής ΑΜΕΑ’’ αφορά σε παιδιά και ενήλικες με κινητικές και αναπτυξιακές διαταραχές. Αντίστοιχα, το ίδιο χρονικό διάστημα έχει εργαστεί κατ’ οίκον με άτομα όλων των ηλικιών με στόχο την εξυπηρέτηση εξατομικευμένων κινητικών και αναπτυξιακών αναγκών. Η προσέγγισή του σε επίπεδο  ομάδων έχει στόχο την συμπερίληψη και την κοινωνικοποίηση.

Στην ΚοινΣΕπ Συνυπάρχειν Καρπός είναι υπεύθυνος για ατομικά και ομαδικά προγράμματα φυσικής αγωγής για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.